Tuesday, 12 July 2011

Alt det man når ...

Jeg har en fantastisk kollega, som jeg nogle gange får sludret ørene varme på. For nogen tid siden, sagde hun noget meget vigtigt til mig:
"Måske, du bare snart skal til at begynde at gøre dit liv op i de ting, som du faktisk når og så egentlig bare lade resten ligge!"
Det skete en dag, hvor jeg i længere tid, havde fortalt hende om de 10 forskellige lister med ting, jeg skal nå. Lister som altid ligger og skumler et eller andet sted. Lister der unægteligt udgør et eller andet stressmoment i min hverdag. Enhver ved at stress ikke er rart.
Det er det tilgengæld at sidde sidst på dagen og føle sig som et fantastisk menneske, fordi der altid er så meget man faktisk når.
Det råd har jeg så faktisk fulgt i et stykke tid! OG jeg føler mig som et lidt lykkeligere menneske.
Ud med dårlige undskyldninger, der brolægger vejene til helvede. Ind med store armbevægelser over store og små ting man faktisk nåede!
Jeg elsker at gøre status. Ergo, fandt jeg en af mine utallige notesbøger og begyndte at skrive, men kom så i tanke om et andet menneske, som jeg kender.
Hun er meget glad for blogland og bliver ved med at sige, at det er godt (har godt nok glemt hvad for). Måske er det godt for mig? Med en blog er nemt at gøre status ....
I dag nåede jeg for eksempel: (ikke i kronologisk orden, for det gider jeg simpelthen ikke)
- at færdiggøre en bog (desværre kun sådan en man læser)
- at købe nogle gode bøger i Oxfam (Er helt forelsket i min nye bog m hækleopskrifter fra halvfjerdserne)
- at tage en totalt unødvendig tur ind til London med "the Tube" for at finde en strikkebutik, jeg troede var fantastisk (og som jeg fejlagtigt troede skulle være stedet jeg skulle købe ind til opskrifter fra ovennævnte bog)
- Spise Fish and Chips med min lille familie (og finde ud af at det ikke gør noget, hvis der går 6 år inden jeg får det igen)
- Smage sausage in batter (Adr! for hvem har lyst til medister med friturestegt dej?)
- Opleve "the tube" i myldretid og dermed værdsætte min egen vej på arbejde. Vind i håret og afsted på cykel, vinder helt klart over svedige mennesker som sild i en tønde i en togvogn. - også når det regner!
- at putte mine børn i bad før sengetid
- at skrive min første rigtige blog! (for det er den vel?)

Kan man næsten andet end glæde sig til i morgen?

1 comment:

  1. Stort smil! Dejligt 1. indlæg - tillykke med det! Glæder mig til at høre om det hele når du kommer hjem igen, og til at se den fantastiske bog!

    Kram i læssevis fra Jane

    ReplyDelete